VAN / EDREMİT - Kahraman Çocuklar Borsa İstanbul Ortaokulu

May

Fehmi KIRMIZIELMAOĞLU,Sadık KARUL ve öğrencilerimize emekleri için çok teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan gösterimizden yansıyanlar.

Nis

5,6,7,8. sınıf ve şube düzeyinde ayın öğrencisi seçilen bütün öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Mart Ayı Etkinlikleri:

“Dilimizin Zenginlikleri”kapsamında Mart ayı etkinliklerini Türkçe Zümresi tamamladı.”Kelime Türetme ,Anlamını Bul,Kare Bulmaca,Öykü Kartları Hazırlama”etkinlikleri öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gördü ve ortaya renkli görüntüler çıktı.

Mrt

Sınıfsal bazda ayın öğrencisi seçilen öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 3 Türkü 3 Şiir yarışmasında başarı gösteren SÜMEYYE BAKIR öğrencimizi ve onu programa hazırlayan aynı zamanda orkestrada okulumuzu temsil eden EZGİ GÜLSOY öğretmenimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Kaymakamımız Sayın Yücel ERDEM beraberlerinde Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Elif YÖRÜK, Şube Müdürlerimiz Sayın Mustafa IŞIK ve Sayın Cihangir ACAR ile birlikte okulumuzu ziyaret ettiler. Okulumuzda incelemelerde bulunan Kaymakam ERDEM okulumuzun mevcut durumu ve ihtiyaçları konusunda bilgi aldı. Öğrenci ve öğretmenlerimizle sohbet ederek onların istek ve taleplerini dinleyen kaymakamımız öğrenci ve öğretmenlerimize derslerinde ve çalışmalarında başarılar diledi.

Ara

Emeği geçen öğrencilerimize ve Sinan KOÇ hocamıza teşekkür ederiz.

Ara

Van valiliği tarafından düzenlenen ve bütün ortaokul öğrencilerimizin katıldığı akrobasi gösterisinden dolayı valilimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda 'Dilimizin Zenginlikleri Projesi' kapsamında kasım ayı etkinliği olarak "Bilen Oturur Etkinliği" gerçekleştirilmiştir. Etknliği gerçekleştiren öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Kitap Van Projesi kapsamında her gün okulumuzda 1 ders kitap okuma saati yapılmaktadır.